Thursday, April 11, 2013

simply lukachikito

Salam..

agak lama aku menghilangkan diri. diri ini agak sibuk untuk membelog.. tapi mengPISBUK rajin! sambil belajar sambil pisbuk... satu haram pun tak ada yang masuk dalam kepala otak. jangan contohi perangai budu nie ok.. 

tanggal 13 nanti habis dah segala-galanya di UiTM nie... insyaALLAH. kalau dipermudahkan segala urusan ku.. amin. tapi memang soalan sem nie semua gilak2 punya soalan, serius! -_-' tak tahulah aku macam mana result nanti. bukan tak usaha. sudah. tinggal tawakal dan doa sajalah. aku tak mau repeat apa2 paper. gilak! sudahlah final sem. erk?? sudalah aku tak mahu cakap pasal nie... better bukak cerita lain

cuti nie apa plan ku ar?? hohoh aku mau kerja! ya!! kerja!! carik duit banyak2 untuk konvo nanti. kalau ada rezeki, konvo kampus induk. perjalanan dari sabah p tanah melayu tu bukan murah, kos makan lagi.. segala.. jadi semua itu memerlukan DUIT! jadi aku mesti kerja untuk carik duit. hehe beginilah kalau anak orang susah. berusaha untuk dapat apa yang diingini.. tapi tak apa, itu akan menjadikan aku lebih tabah dan kuat berusaha!!

sebenarnya... aku tak ada mood mau tulis entry... sekadar berbasi basi.


hurm.. rindu jam tangan aku.. T.T