Monday, September 26, 2011

Kesejukan belajar ACC106

Assalamualaikum semua.. how are u guys????
huhuhu it's cold right now.. currently i'm at the Library(University Teknologi Mara kampus Kota Kinabalu)..

sejuk tahap gaban o kat sini... huhuhuhuhu aku yang stdy akaun pun terus stuck.. tgh menaip pun.. tgn terasa sangat kebas.. tak tau la.. apa yang akan jadi kalau aku stay sampai jam 6 kat sini..



huhuhu aku takut la paper ACC106 nie.. tak pernah pun belajar akuan.. huhuhu dulu time sekolah menengah aku ambik sains tulen.. huhuhu rasa mcm tak berbaloi jak aku stdy sains tulen kat sekolah.. sekali tgk kat universiti aku ambik course sains pentadbiran.. huhuhuhuhu it's hard for me.. but i never give up!!

aku akan berusha sampai berjaya! aku tak mau repeat paper nie!! tak nak!! tak mahu!!!

wish me luck for this paper ok.... 


Thursday, September 22, 2011

Bestnya PUTUS CINTA...

SALAM semua... 
wah!! dah maju dah blogspot nie.. 

that's not my point.. heheh my point is... BESTNYA PUTUS CINTA!!!

Gila ka apa aku nie kan.. hahahahahhahahahahah serius nie.. putus cinta memang best! sebab kita rasa sakit hati.. dan persan atau tidak.. apabila kita putus cinta.. kita mula membuka mata untuk melihat dunia dgn lebih luas.. lebih mendekatkan diri kepada ALLAH.. tak gitu.. kan... sangat2 best la putus cinta nie.. 

SAKIT HATI???

 ya.. putus cinta memang la sakit hati.. tapi yakin la.. ada org lain yang lebih baik dari org yang dah terputus tu.. heheh MUNGKIN kita bertemu orang yang SALAH sebelum kita bertemu orang yang BETUL supya kita boleh menjadikan kisah lalu sebagai pengajaran...

BUAT APA BECINTA KALAU SAKIT HATI KAN!!!
BAGUS SENDIRI2.. DAN MENCARI CINTA YANG HAKIKI.. IAITU CINTA ALLAH...


Tuesday, September 20, 2011

FINAL EXAM FOR SEM 2..

ASSALAMUALAIKUM N SALAM 1 MALAYSIA... how are you guys??? sorry sangat2 sebab dah lama tak on9.. bukan salah aku ar.. kau tak on9 coz.. wifi kat asrama nie rosak.. dan baru kemarin pulih seperti sediakala.. lagipun aku sibuk for final exam.. pejam celik..pejam celik.. dah hujun sem 2.. insyaALLAH bulan nov.. sem 3 dah.. hehehehhe dah jadi senior la nie.. (hahahahahahah X_X) tak ada rupa senior pun.. 


jom kita tengok jadual exam for AM110

22/9/2011 - BEL260 (9.00am-12.00pm)
                   - ECO162 (2.00pm - 5.00pm)

23/9/2011 - CTU151 (2.45pm - 4.45pm)

lepas tu ada cuti 10 days.. before the next paper.. (boleh enjoy kejap.. hehehe)

03/9/2011 - PAD170 (9.00am - 12.00pm)

05/9/2011 - ACC106 (9.00am - 12.00pm)

06/9/2011 - PAD190 (9.00am - 12.00pm)

gud luck!!!

Monday, September 12, 2011

Malunya!!!

buat pertama kalinya aku merasa begitu malu... malu yang teramat sangat... malu.. semalu.. malunya.. gila... huhuhuhuhu rasa mcm bodoh betul aliu.. mungkin selama ini aku merasa sangat pandai.. dan arif tentang semua yang ada di sekeliling ku... tetapi sebenarnya aku salah.. sangat salah... huhuhuhuhu
malunya aku... huhuhu malu... malu... 
aku rasa macam mau menangis saja.. huhuhu
T_T











Wednesday, September 7, 2011

SELAMAT HARI RAYA!!!

ASSALAMUALIKUM SEMUA... HEHEHEH
SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI.. MAAF ZAHIR DAN BATIN ERK...

di bulan yang mulia ini... memohon maaf dan memaafkan adalah pekara yang paling indah.. yang mampu aku buat.. hehehe so.... raya korang mcm mana?? raya aku biasa jer.. heheheh tapi best la raya kat indonesia. kampung mak aku.. actually aku nak upload pic.. tetapi memandangkan.. sekarang aku on9 kat uitm puna labry.. and tak bawak tumb drive.. so... tak ada la pic yang nak d kongsi... hehe

raya kali nie best.. tapi rasa sayu sangat sebab nenek dah tak ada.. hohohoh sangat sedih.. rasa mcm nak nangis... dan aku harap.. tahun depan aku masih sempat beraya lagi kat dunia nie.. hahahahhahahaha 

tu jer.. otak aku blank tak ada idea nak tulis entry.. bye2....