Thursday, June 30, 2011

19 years old??

salam.. today is my birthday!!! yeah!! it's to old right!! heheheh
19?? huhu last year untuk memegang status 'teen'...
TODAY IS SO MUCH FUN! FIRST TIME sambut birthday di kampus.. heheh sangat2 hebat.. 
nest enty aku bagi masuk gambar2 time sambut b'DAY ar.. hehe bye2..
penat!!

Monday, June 27, 2011

Endak KU faham... =_=''

SALAM..
endak la ku faham.. mengapa seseorang itu berubah kerana tiada sebab yang munasabah...
aku rasa besikap seperti ini sangat kebudak-budakkan.. tak tau la aku. kenapa orang sangup buat hal mcm nie.. aku sungguh tak faham.. sangat2 tak faham.. 
kalau aku ada buat salah.. aku minta maaf.. umur ku tak lama lagi 19.. kita dah boleh fikir bha.. dah boleh berbincang bagus2.. bukan mcm budak2 4 tahun.. terus mau memulau kawan.. sangat2 tidak berpuas hati!!
pening.. sangat2 pening.. huhuhuhu

Monday, June 20, 2011

Sejak BILA aku jadi peminat KOREA???

SALAM....
dah teruk nie.. sejak bila aku nie jadi peminat korea?? hahah lucu la.. time sekolah menengah dulu tak pernah2nya aku minat korea.. dah masuk alam universiti nie... kau dah pandai nak tgk2 movie korea.. dan sekarang aku dah jadi ketagih.. dgr lagu korea la.. teruk...teruk..
nie semua angkara kawan2 kampus.. 
aku tak nak la terlalu ketagih dgn korea2 nie.. sekadar gembira2 jak boleh la. jgn sampai nak ketagih ek.. sengsara negara kalau aku dah ketagih. .heheh ;P

Sunday, June 19, 2011

Rasanya AKU lebih sesuai SINGLE..

Assalamualaikum.......... salam mesra.. dan salam hari ahad..
topik hari ini ialah SINGLE @ SOLO.. 
sebenarnya tak semua orang nie sesuai ada kekasih... betul tak????
rasanyalah...org mcm aku nie.. pun sebenarnya tak sesuai ada kekasih..
mcm masalah ku dalam dunia nie semua pun pasal cinta... ai pening kepala ku o...
entahlah.. bagus lagi aku solo2.. kan.....

Thursday, June 16, 2011

Aku tak boleh nak "MASUK"

Salam 1 Malaysia... 
well... sem 2 nie betul-betul mencabar.. di mana aku sendiri tak faham~.~.~.~.~.~

kawan-kawan pun mcm apa jak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JIWA Ku yang TERLUKa

SALAM!!!!!!!

Buhhhhhhhhhhhhhhh jiwa ku luka lagi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahaahaha lucu la pulak..
tiba-tiba jak terus mau terluka2 nie..
well aku tak bodoh.. (siapa jugak cakap ko bodoh?)
haha binggung bha.. hahahah 
i'm in love but at the same time.. aku kecewa.
siapa peduli kan.. haha

Tuesday, June 14, 2011

NEW STYLE.. NEW SEM..

HAHAH aku dah d sem 2.. hohohoho lain pulak perasaan ku ada junior nie.. hahahahahaha
(perasannya aku.. ;p) adeh.. 
baru sem 2.. belum sem seterusnya.. hahahahahahaha apa2 pun
untuk sem nie.. mesti........... berusaha sedaya upaya!! yeah!!!!
apa2 pun.... 
gud luck to all of my fren.. semoga sem nie.. result kita gempak ar!!



Friday, June 10, 2011

it's hard for me..

it's hard for me.. to let it go.....

aku tak faham la.. sepatutnya aku dah faham dgn perangainya.. tapi kali nie.. aku kalah dalam mengawal perasaan marah yang menyelubung di hati ku... 

aku penat mau marah-marah...
dan aku penat untuk berada di situasi ini... macam mau pecah jaak kepala ku!!!!
dang!!!

hu.. =_=''

Wednesday, June 1, 2011

WAKE ME UP!!

HEEEYYYYYY

LAMANYA TAK UPDATE BLOG NIE..... HAHAHA SORRY.. BUSY WITH MY HOLIDAY!!
result exam dah ok.. dapat pointer 3.33 jer.. huhuhu not good enough.. i want 3.5 above!! 
tak pelah next sem boleh usaha lagi kan...
tak tahu nak citer apa.. hehe nanti la upload byk2 gambar yer..
da...salam..