Saturday, February 26, 2011

HARI MATEMATIK UITM SABAH..

LOKASI : UITM SABAH
TARIKH : 12.2.2011
ACARA : HARI MATEMATIK.. ^_^

Aku tahu dah terlalu lambat untuk aku post.. haha actually baru ada masa nak upload nie.. anywhere.. enjoy..
welcome ^_^

peserta bersarapan..


tengah menunggu untuk acara bermula..














wakil DPA part 1 group 3.. hehe

haha what a day!!! ;P









Tuesday, February 22, 2011

PERASAAN DAN HATI SAYA!!

I KNOW HE IS THE ONE!!!

Monday, February 21, 2011

Senja di UiTM SABAH..

i take this pic.. and upload it.. without any edit2.. (cuma letak mark jer kat pic tu..)
saya ambik gambar menggunakan hp saya yang hanya 2 mega pixel (enduk kecian..) 
anywhere.. enjoy.. ^_^








sekian terima kasih.. hehe







Sunday, February 20, 2011

My sunday is so SUNNY

hari nie sangat2 panas...
mungkin bagi org lain tak panas.. tapi bagai ku.. panas.. sangat2 panas... (coz i prefer the rain)
tapi dari segi positifnya.. kain ku akan kering d ampaian.. 

i love the rain so much... 

Saturday, February 19, 2011

MEE BANDUNG MARRI... ^_^

Mee bandung punya pasal.. hari tu kami makan sampai 3 kali..
sebu perut.. (haha nafsu makan tu..)
mee bandung memang sedap! (even kat River View saja)

hahah
haha mee nie dah nak habis.. baru sempat tangkap gambar.. heh ;P

my fren ( emily ) hehe

LICIN!!! HAHAHAHA

what a nice MEE BANDUNG... sebu perut.. ^_^





Friday, February 11, 2011

Saya tahu... apa yang saya inginkan.....

i'm a big girl now.. (hehe rasanya ler) hem.. and selama nie.. aku tak tahu apa yang aku nak, tetapi hari nie!!! tiba-tiba hati ku nekad!! inginkan sesuatu... perasaan ini sama.. ketika aku ingin menderma darah time kat PLKN.. perasaan yang pelik... sebab aku betul2 inginkan sesuatu tu... perasaan yang sangat2 memberangsangkan otak ku.. hahahah hem.... ok ler. tu jer.. paipai.. hehe

hehe just me...

Thursday, February 10, 2011

PIC N MORE PIC





Wednesday, February 9, 2011

hidup nie sangat berharga..

hidup nie sangat berharga