Wednesday, January 26, 2011

DiPAC part 1 group 3



Hari nie punya sakit berjalan dari FT ke blok akademik, dah tu balik lagi p FT..
last2 hahah kelas batal jugak.. adessss bha.. nie lah hasilnya.. hahaha kenangan...
MEMPERSEMBAHKAN PIC LUKACHIKITO ARETEEN
KIRI! KANAN! KIRI!
PEACE!
WOW.. AMAZING..
LUKA N PRINCESS


INDAHNYA KENANGAN...
GIRL-GIRL..


mempersembahkan.... KAMI... haha

hahahaha lucu...

ada bakat mau jadi model nie.. hahahahah DORY & LILO

GADIS BERBAJU KURUNG!! ^_^

O perbincangan.....

me!! with my sleepy face.. going to library
adess sempat lagi.. hahahah
menhayati pemandangan yang indah..


hem.. nice ka??

lukachikito areteen...

menuju ke pusat ilmu..

once again.. it's me.. haha

wah rajinnya...

apa yang kau peningkan tu syafiq??
 Hari ini sangat memenatkan... huhuhu penat hati dan perassan.. wah!! ahahah apa2 pun bukan itu yang aku  nak share kat sini.. malam nie.. hem..
tadi lepas kelas.. aku dan ahli group ku p labry...utnuk buat perbincangan kunun..

nie pic yang sempat aku ambik.. bukan untuk menunjuk2 tetapi sekadar hobi n kenangan untuk masa hadapan..
asyik dorang berjalan tinggalkan aku sendiri di belakang~

nice... heheheheh
me and filza or lilo..
senyum2 kamu ar.. apa yang d bincang tu?? habuk pun tak ada..
peace no war!!

Tuesday, January 25, 2011

aku mau post.. tapi huhuuhuhu sedih...

wah!!! aku post cerita tapi ada kelas n test hari nie... huhuhuhu nanti aku post ok!! wah rindunya mau post!!! huhuhuh

Monday, January 24, 2011

WHEN I'M STARVING!!

HARI : ISNIN
TANGGAL : 24/1/2011
MASALAH : STARVING
CUACA : HUJAN LEBAT + COLD!!

huhuhuhu punya lah aku kelaparan.. nak pergi makan, aku tengok kat luar tingkap. hujan la pulak, lebat lagi tu.. dahlah roommate aku tak ada.. dorang semua ada kelas,
apa lagi aku.. huhu malas la nak keluar.. tapi..
kalau aku tak keluar membeli makanan.. aku akan kelaparan! and MAYBE I WILL DIE!! huhu
kes berat nie...
at first, aku tak nak pergi... tapi makin lama.. makin lapar pulak, jadi aku ambik keputusan
untuk pergi juga!!
this is me!! haha muka2 masam lagi..

sepanjang berjalan merentasi hujan2 nie.. sempat lagi aku ambik gambar.. hahahaha
just to keep the memory..





sepanjang perjalanan ku.. pergi membeli makanan.. aku dapat pengajaran... berusaha sendiri..
jangan terlalu mengharapkan orang lain kerana..
usaha sendiri itu lebih manis rasanya.. hehehe
apa2 pun.. cuaca memang sejuk!!

ok... tu jer cerita saya pada petang ini...

p/s : my pic akan lebih cantik lagi kalau pakai camera huhuhu nie d ambik menggunakan hp jak.. wah sedihnya..

Sunday, January 23, 2011

My Roommate

MY new friends... yeah.. my roommate yang kilik dan sot jugak macam aku.. hehehe
we taking pic together for the first time.. hehe mana tau lepas2 nie.. boleh la... d kenang2 sampai tua.. hahahaha dengan ini....
dipersembahkan... jeng jeng....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

aktiviti2 bersama kami.. = makan bersama
= pergi tandas bersama
= share2 makanan
= YEN DAN KITTY SUKA BERDEBAT (gaduh2 manja)
= dan yang paling best kami suka buat bergilak2 dalam bilik hahaha



KATAK O KATAK!!

Salam satu Malaysia...

hari nie... dalam perjalanan untuk pergi kelas.. aku ada tertengok seekor katak! punya cantik katak tu... ada line kuning kat tengah2.. memang cantik la.. huhu nak tangkap pic katak tu.. tapi tak sempat pulak.. (lagipun ramai org tadi nanti aku d kata tak siuman pulak).. huhuhu nak ikutkan hati... aku nak tangkap katak tu.. simpan kat dalam botol air aku.. huhuhu tapi... huhu apakan daya... tapi memang nice katak tu.. cantik.....

hahahah aku sudah berangan2 untuk mencium katak tu.. mana tau katak tu.. putera raja.. hahahaha owh LUKA... jgn la bermimpi d siang2 hari nie.. hahah